fbpx

Junior Talent Acquisition Manager – Studentenbaan (16u) – Amsterdam

Wat breng je?

✓ HBO/WO student
✓ Beschikbaar voor minimaal 1.5 jaar
✓ Communicatief sterk en initiatiefrijk
✓ Woonachtig in Amsterdam

Wat krijg je?

✓ Innovatieve en dynamische werkomgeving
✓ Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
✓ Top locatie in Amsterdam

Wat doe je?

Introductie

Word jij onderdeel van het Talent Acquisition team en bouw je verder mee aan het succes van Young Financials en Young Analytics?

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende baan naast je studie (16/per week)? In ons jonge en ambitieuze Talent Acquisition team komt er een plek vrij voor een enthousiaste, communicatieve, en hands-on student(e). Denk jij degene te zijn die wij zoeken? Lees dan snel verder!


Organisatie

Young Financials en Young Analytics (YF en YA) zijn gevestigde recruitment & detacheringsbureaus met een no-nonsense mentaliteit. Al 17 jaar verbinden wij nationaal en internationaal financieel talent met functies binnen de top van de Nederlandse financiële sector. Young Financials focust zich sinds 2005 op (aanstormend) financieel talent en om hen te helpen in hun zoektocht naar een uitdagende (starters)baan. Young Analytics is opgericht in 2016 en richt zich op het matchen van data gedreven starters met uitdagende data analytics posities binnen de private en publieke sector.

We kennen een duidelijke groeistrategie. Wij geloven in de kracht van jong talent en innovatie. Om onze continu vernieuwende doelgroep te kunnen blijven bereiken, is het key dat wij ook blijven innoveren, waarbij Talent Acquisition als één van de kritische succesfactoren is gedefinieerd.We hebben veel contact met scholen, studenten- en studieverenigingen door heel Nederland en zijn actief in het organiseren van verschillende evenementen. Iets wat erg belangrijk is voor onze groeistrategie.


Functie

Als Junior Talent Acquisition Manager heb je een veelzijdige en belangrijke rol binnen ons team! Met jouw andere Talent Acquisition collega’s vorm je een hecht team en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het aantrekken van getalenteerde kandidaten voor YF & YA, zowel online als offline. Van groot belang is daarom dat je helder en professioneel communiceert (vaak ook in het Engels). Je werft en selecteert de beste kandidaten en regisseert en begeleidt het gehele selectieproces. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten, zowel online als telefonisch of fysiek. Je voert intakegesprekken en je bent op de hoogte van de interesses van jouw kandidaten en opdrachtgevers. Ook organiseer je ‘inhouse’ bijeenkomsten en evenementen, en je neemt deel aan beroepen- en carrièredagen van Hogescholen en Universiteiten door heel Nederland. Hierbij ben je ook vrij om jouw ideeën te pitchen en daadwerkelijk uit te voeren! Voor goede ideeën is er altijd plaats. Jij bent belangrijk voor het aantrekken van nieuw succes, en er wordt dan ook een hands-on en innovatieve mindset verwacht.


Functie-eisen

Als lid van ons team ben je ondernemend, energiek, gedreven en ga je voor de beste resultaten!

Daarnaast:

 • Ben je commercieel ingesteld en bouw je gemakkelijk relaties op met kandidaten en studenten-en studieverenigingen;
 • Heb je een mensgerichte persoonlijkheid en ben je iemand die oprecht geïnteresseerd is in de wensen en ambities van kandidaten;
 • Ben je communicatief sterk, initiatiefrijk en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen;
 • Werk je nauwkeurig en heb je oog voor details;
 • Studeer je op HBO of WO niveau (BSc 3e-jaars of in het MSc jaar, Pre Master student(e))
 • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar (welke flexibel worden ingedeeld in overleg met je collega’s);
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Ben je woonachtig in Amsterdam.


Aanbod

Buiten een kans om je professioneel te ontwikkelen binnen een ervaren team naast je studie, is ook het volgende van toepassing:

 • Je werkt voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf, en maakt onderdeel uit van een jong, ondernemend en succesvol team;
 • Je krijgt alle ruimte om mee te bouwen aan de verdere groei van Young Financials en Young Analytics;
 • Jouw ideeën zijn van grote waarde en worden ten alle tijden gerespecteerd;
 • Je wordt ondersteund door ervaren collega’s in het vak;
 • Je werkt in een prachtig pand aan de Herengracht, ter hoogte van de ‘9 Straatjes’;
 • Je werkt in een leerzame en dynamische werkomgeving, met veel internationaal contact;
 • Een teamgevoel is enorm belangrijk voor ons en hier besteden we dan ook veel aandacht aan;
 • Je wordt getraind ‘on the job’ en waar nodig volg je trainingen om jouw vaardigheden verder te versterken;
 • Successen worden samen gevierd;
 • Je werkt onder aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden!


Sollicitatie

Ben jij enthousiast en denk je dat deze functie iets voor jou is? Dan willen we je graag leren kennen! Upload gemakkelijk je CV via de apply button of neem contact op met Jet Nelissen voor verdere vragen via recruitment@youngfinancials.com of+31 20 – 489 23 20. Wellicht tot snel!

WhatsApp Image 2021-09-15 at 16.13.11-2
Jet Nelissen
Recruitment Consultant

+31 20 489 23 20