fbpx

Recruitment Consultant – Studenten – Bijbaan – Amsterdam

Introductie

Word jij onderdeel van het recruitment team en bouw je mee aan het succes van Young Financials en Young Analytics?

Kom jij ons jonge en ambitieuze team versterken? In ons recruitment team komt er een plek vrij voor een enthousiaste, hands-on student(e) die naast zijn/haar studie een leerzame en ondernemende parttime job wil vervullen. Denk jij degene te zijn die wij zoeken? Lees dan snel verder!


Organisatie

Young Financials en Young Analytics (YF en YA) zijn gevestigde recruitment & detacheringsbureaus met een no-nonsense mentaliteit. Al 17 jaar verbinden wij nationaal en internationaal financieel en talent met functies binnen de top van de Nederlandse financiële sector. Young Analytics is opgericht in 2016 en richt zich op het matchen van data gedreven starters met uitdagende data analytics posities binnen de private en publieke sector.

We kennen een duidelijke groeistrategie. Wij geloven in de kracht van jong talent en innovatie. Om onze continu vernieuwende doelgroep te kunnen blijven bereiken, is het key dat wij ook blijven innoveren, waarbij recruitment als één van de kritische succesfactoren is gedefinieerd.


Functie

Als Recruitment Consultant heb je een veelzijdige en belangrijke rol binnen ons team! Met jouw andere recruitment collega’s vorm je een hecht team en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het aantrekken van getalenteerde kandidaten voor YF & YA, zowel online als offline. Van groot belang is daarom dat je helder en professioneel communiceert (vaak ook in het Engels). Je werft en selecteert de beste kandidaten en regisseert en begeleidt het gehele selectieproces. Je voert intakegesprekken en je bent op de hoogte van de interesses van jouw kandidaten en opdrachtgevers. Ook organiseer je ‘inhouse’ bijeenkomsten en evenementen, en je neemt deel aan beroepen- en carrièredagen van Hogescholen en Universiteiten door heel Nederland. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je nieuwe wervingsacties opzet en ideeën inbrengt om jonge starters en professionals enthousiast te maken over YF & YA.


Functie-eisen

Als lid van ons team ben je ondernemend, energiek, gedreven en ga je voor de beste resultaten!

Daarnaast:

 • Ben je commercieel ingesteld en bouw je gemakkelijk relaties op met kandidaten en studenten-en studieverenigingen;
 • Heb je een mensgerichte persoonlijkheid en ben je iemand die oprecht geïnteresseerd is in de wensen en ambities van kandidaten;
 • Ben je communicatief sterk, initiatiefrijk en heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen;
 • Werk je nauwkeurig en heb je oog voor details;
 • Studeer je op HBO of WO niveau (BSc 3e-jaars of in het MSc jaar) en ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar (welke flexibel worden ingedeeld) en voor een periode van minimaal 1,5 jaar;
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Ben je woonachtig in Amsterdam.


Aanbod

 • Je werkt voor een innovatief en snel groeiend bedrijf en maakt onderdeel uit van een jong, ondernemend en succesvol team;
 • Je krijgt alle ruimte om mee te bouwen aan de verdere groei van Young Financials en Young Analytics;
 • Je wordt ondersteund door ervaren collega’s in het vak;
 • Je werkt in een prachtig pand aan de Herengracht, ter hoogte van de ‘9 Straatjes’;
 • Je werkt in een leerzame en dynamische werkomgeving, met veel internationaal contact;
 • Je wordt getraind ‘on the job’ en waar nodig volg je trainingen om jouw vaardigheden verder te versterken;
 • Je werkt onder aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden!


Sollicitatie

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag leren kennen! Je kunt direct solliciteren via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen metJet Nelissen via +31 20 489 23 20 of stuur een e-mail naar recruitment@youngfinancials.com.