Ons team

Michel Maaswinkel

Michel Maaswinkel

Founder & Managing Director
Floor van Ligten

Floor van Ligten

Managing Partner
Mirna Zwart

Mirna Zwart

Business Consultant
Kiki Tollenaar

Kiki Tollenaar

Business Consultant
Julie Leeflang

Julie Leeflang

Talent Acquisition Manager
IMG_4905

Elke Tielemans

Online Marketeer
Doris Kroes

Doris Kroes

Talent Acquisition Manager
IMG_7901

Annette de Jong

HR & Finance
Frederike Hubers

Frederike Hubers

Talent Event Manager
IMG_7922

Frédérique Frikkee

HR Support & Talent Development
Sophie Maaswinkel

Sophie Maaswinkel

Online Marketeer
Kate van Bokhoven

Kate van Bokhoven

HR Support & Talent Development
yf-overons

Kom jij ons team versterken?

Mail je cv!

Sinds 2005 verbinden wij jong financieel talent met functies in de Nederlandse financiële sector

Al 19 jaar helpt Young Financials starters en jonge professionals naar banen in de Nederlandse financiële sector.

Door ons grote netwerk hebben we vacatures bij de bij de vooruitstrevendste organisaties. Young Financials zorgt voor een intensieve begeleiding in het proces naar jouw nieuwe baan. Vanwege ons brede netwerk weten wij precies welke carrièremogelijkheden er voor jou zijn, waardoor jij snel aan de slag kunt. Bij ons hoef je niet meerdere sollicitatierondes vol met assessments, gesprekken en cases te ondergaan. Je kunt rekenen op intensieve persoonlijke begeleiding. Zo informeren wij je over de functie, organisatie en werkomgeving en helpen wij je met de voorbereiding van je sollicitatiegesprek.

Onze kernwaarden

Toegankelijk

We hechten veel waarde aan toegankelijkheid. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een functie binnen de Nederlandse financial sector en het bedrijfsleven. Je kunt bij ons daarom altijd terecht voor een kop koffie en een goed gesprek over jouw carrière.

Begeleiding

Ons team helpt je graag op weg door je te coachen en waar nodig bij te sturen. We begeleiden je in het gehele sollicitatietraject. We weten bijvoorbeeld precies met welke manager jij een sollicitatiegesprek hebt en kunnen je daardoor nuttige tips geven.

Professioneel

Wij vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de functie en het bedrijf waar je kunt werken. Door deze goede voorbereiding is de kans dat je wordt aangenomen groot. ‘Young Financials’ die op sollicitatiegesprek gaan krijgen bijna altijd een aanbieding van het bedrijf.

Mogelijkheden

We bieden je een breed palet aan mogelijkheden. Als je je bij ons aanmeldt, kijken we naar welke functie en organisatie het beste bij je past. We denken met je mee en geven eerlijk advies. Het benutten van jouw kansen en talenten staat centraal.

Het pad van succes

Serieuze startersbanen op bachelor en masterniveau

Vragen over onze dienstverlening of vacatures? Of een keer kennismaken met Young Financials? Neem dan contact met ons op.