Werkstudent via Young Financials: de eerste stap op weg naar jouw carrière als Young Professional

Bij Young Financials erkennen we dat studeren meer is dan alleen het behalen van een diploma. Het is ook een kans om waardevolle ervaring op te doen die je voorbereidt op je toekomstige carrière. Daarom bieden wij ambitieuze studenten de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan binnen toonaangevende bedrijven en organisaties. Als werkstudent krijg je de kans om je kennis in de praktijk toe te passen, waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en een relevant netwerk op te bouwen.

Op deze pagina

Waarom kiezen voor onze werkstudent vacatures?

Als werkstudent maak je deel uit van een dynamisch team van professionals die je ondersteunen en begeleiden bij elke stap van je ontwikkeling. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen tijdens projecten bij onze opdrachtgevers, waardoor je je CV kunt verrijken en je carrièremogelijkheden vergroot. 

werkstudent
werkstudent

Wat kun je verwachten als werkstudent?

Als werkstudent ga je aan de slag met verschillende taken en projecten binnen diverse gebieden. Of je nu geïnteresseerd bent in finance, risk, compliance, data of een ander vakgebied, bij Young Financials vinden we een geschikte uitdaging die aansluit bij jouw interesses en vaardigheden. Bovendien bieden we begeleiding voor je professionele en persoonlijke groei.

Solliciteer nu!

Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een leerzame werkervaring naast je studie? Dan is een positie als werkstudent misschien wel iets voor jou! Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog om jouw carrière een vliegende start te geven! 


Ben jij een opdrachtgever en geïnteresseerd in werkstudenten voor jouw bedrijf of organisatie? Bekijk dan de mogelijkheden op onze dienstenpagina.

werkstudent

FAQ

Als werkstudent bij Young Financials krijg je de mogelijkheid om te werken bij gerenommeerde opdrachtgevers in de financiële sector. Onze opdrachtgevers omvatten onder andere internationale banken zoals Rabobank en ABN AMRO, pensioenfondsen, verzekeraars en de Big 4. 

Als werkstudent bij Young Financials kun je rekenen op ondersteuning die je helpt succesvol te zijn in je functie. Wij zullen je niet alleen begeleiden bij het vinden van een passende rol, maar bieden je ook toegang tot resources en tools die je kunnen helpen bij je taken. Bovendien staan onze HR-afdeling en accountmanagers altijd klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen met eventuele uitdagingen. We streven ernaar een ondersteunende en inclusieve werkomgeving te creëren waarin je je kunt ontwikkelen als professional.

Bij Young Financials bieden we een scala aan bijbanen binnen de Nederlandse financiële sector. Of je nu ervaring wilt opdoen binnen banken, pensioenfondsen, verzekeraars of andere financiële instellingen, wij kunnen je helpen. Denk aan functies zoals financieel medewerker, assistent-accountant, risico analist, KYC analist, en meer. Ontdek jouw ideale bijbaan binnen de financiële wereld via onze vacatures!

Krijgt een aanbieding
0 %
Young Finance & Data Professionals
0 +
Gemiddelde plaatsingstijd
0 weken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.