fbpx

Hoe werken wij?

Werken binnen de top van de financiële sector?

Dan zit je goed! Al 17 jaar verbinden wij nationaal en internationaal financieel talent met functies binnen de top van de Nederlandse financiële sector. Wij geloven in de kracht van jong talent en innovatie. Young Financials zorgt voor een knallende start van je carrière en geeft volop ruimte om je te kunnen blijven ontwikkelen.

Hoe werken wij

What’s in it for you?

Ons team staat klaar om jou hiermee te helpen! Meld je direct aan!

De 5 stappen naar jouw nieuwe baan!

Stap 1

Solliciteer

Solliciteer op één van onze vacatures of meld je aan. Onze recruiters bekijken jouw profiel en nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Stap 1

Stap 2

In gesprek

Vervolgens nemen we de tijd om jouw ambities, vaardigheden en interesses verder te onderzoeken. Dit gebeurt via een videogesprek van ongeveer 45 minuten.

Stap 2

Stap 3

Voorbereiding interview opdrachtgever

Wij leggen jouw profiel voor bij de opdrachtgever. Als de opdrachtgever enthousiast is, word je uitgenodigd voor een interview. Wij bereiden je natuurlijk optimaal voor op dit gesprek.

Stap 3

Stap 4

Interview opdrachtgever

Het interview bij onze opdrachtgever duurt ongeveer één uur en zal online of op kantoor van de opdrachtgever plaatsvinden (afhankelijk van richtlijnen overheid en RIVM). Om jou achteraf van waardevolle feedback te voorzien, is onze accountmanager ook aanwezig.

Stap 4

Stap 5

Nieuwe baan!

Zijn jij en de opdrachtgever positief? Dan bieden wij jou binnen twee weken een overeenkomst en sluit jij je aan bij ons netwerk van Young Professionals.


Ben je al een tijdje aan het werk en switch je van baan? In de meeste gevallen kom je dan direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Stap 5
Netwerk

Ons grote netwerk biedt veel uitdagende functies bij vooruitstrevende financiële organisaties

Begeleiding

Je wordt volledig getraind: van sollicitatietraining tot jouw persoonlijk ontwikkelingsplan

Learning-on-the-job

Wij bieden veel trainingen en cursussen die aansluiten op jouw functie

Salaris

je krijgt een competitief salaris van minimaal €3.000 bruto per maand excl. 8% vakantiegeld

Video afspelen

Word onderdeel van

Young Financials