Jouw partner in Young Finance & Data Professionals

Jouw partner in Young Finance & Data Professionals

opdrachtgevers
Hoogopgeleide professionals

Exclusieve pool van hoogopgeleide Finance & Data professionals.

Nauwkeurige voorselectie

86% van de kandidaten die wij voorstellen krijgt een aanbieding.

Recruitment marketing

Innovatieve recruitment strategie om geschikte kandidaten te bereiken

Korte procedure

Plaatsing van kandidaten in 2-6 weken

Hoogopgeleide professionals

Exclusieve pool van hoogopgeleide Finance & Data Professionals

Nauwkeurige voorselectie

86% van de kandidaten die wij voorstellen krijgt een aanbieding

Recruitment marketing

Innovatieve recruitment strategie om geschikte kandidaten te bereiken

Korte procedure

Plaatsing van kandidaten in 2-6 weken

Finance recruitment diensten bij Young Financials

Al 19+ jaar verbinden wij nationaal en internationaal financieel talent met functies binnen de top van de Nederlandse financiële sector. Onze diensten richten zich op Detachering, Werving & Selectie, Werkstudenten en Interim. Young Financials is gespecialiseerd in vacatures op het gebied van finance, risk, data, investments en audit. Onze Young Professionals beschikken over een bachelor en/of master diploma. 

Jij vraagt. Ons team begint te draaien. Wij zijn jouw schakel met de Young Professionals. Wij spreken de taal en weten waar zij zich begeven op de arbeidsmarkt. Door innovatieve recruitment- en marketingtechnieken, bereiken we de juiste kandidaten op het juiste moment.

Stap 1

1. Intake & planning

Jouw wensen staan centraal. Wij denken met je mee en informeren je over de young professionals. Zo komen we samen tot een duidelijk profiel waar ons team mee aan de slag gaat.

Stap 1

Stap 2

2. Voorselectie kanidaten

We maken een nauwkeurige voorselectie en stellen een aantal geschikte kandidaten voor die aansluiten op jouw vacature.

Stap 2

Stap 3

3. Selectie & interviews

Jij kiest met welke kandidaten je verder wil. Deze young professionals komen bij je langs voor één (of meerdere) interview(s).

Stap 3

Stap 4

4. Perfecte match?

Jouw nieuwe collega kan direct aan de slag!

Stap 4

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Neem contact op of zoek een professional.

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

FAQ

Young Financials onderscheidt zich doordat we al meer dan 19 jaar gespecialiseerd is in het matchen van Young Professionals met posities in de financiële sector. We bieden een exclusieve pool van hoogopgeleide Finance & Data Professionals, een nauwkeurige voorselectie van kandidaten en werken op basis van "No Cure No Pay", wat betekent dat je alleen betaalt als je een geschikte kandidaat aanneemt. Door innovatieve recruitment- en marketingtechnieken, bereiken we de juiste kandidaten op het juiste moment.

Afhankelijk van de processen bij de opdrachtgever, plaatsen wij een kandidaat meestal binnen 2-6 weken. We streven ernaar om het wervingsproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de match.

Onze diensten richten zich voornamelijk op (internationale) Young Professionals, werkstudenten en interim professionals binnen de financiële sector. We hebben een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide kandidaten met een universitaire achtergrond in finance, risk, data, investments en audit.

Het wervingsproces begint met een intake en planning, waarbij jouw wensen centraal staan. Vervolgens maken we een nauwkeurige voorselectie van kandidaten en stellen we een aantal geschikte kandidaten voor die aansluiten op jouw vacature. Je kiest met welke kandidaten je verder wilt en deze Young Professionals komen bij je langs voor één of meerdere interviews. Als er een perfecte match is gevonden, kan jouw nieuwe collega direct aan de slag!

Ja, we bieden ook Young Professionals voor tijdelijke of specifieke projecten binnen de financiële sector. Deze interim Professionals zijn zeer geschikt voor het uitvoeren van tijdelijke taken of het leiden van projecten waar extra expertise nodig is.

Telefoon: + 31 20 489 23 20
E-mail: info@youngfinancials.nl

  • Detachering
  • Werving & Selectie
  • Werkstudenten 
  • Interim

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons via info@youngfinancials.nl en dan wordt je vraag in 2-6 werkdagen in behandeling genomen. 

Krijgt een aanbieding
0 %
Young Finance & Data Professionals
0 +
Gemiddelde plaatsingstijd
0 weken