Werving en Selectie voor de financiële sector

Voor Professionals met ervaring werken wij met een Werving en Selectie formule. Young Professionals komen direct in dienst bij jouw organisatie. Onze benadering van Werving en Selectie is gericht op het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en (Young) Finance & Data Professionals. Met 19+ jaar diepgaande kennis van recruitment in de financiële sector en een uitgebreid (inter)nationaal netwerk van Professionals zijn we in staat om snel en efficiënt gekwalificeerde kandidaten te vinden die passen bij de behoeften van jouw organisatie.

Op deze pagina

De Werving en Selectie formule

Het Werving en Selectie proces bij Young Financials is ontworpen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de behoeften van jouw organisatie. We beginnen met een intake om een diepgaand begrip te krijgen van jouw behoeften. Daarna maken we gebruik van ons uitgebreide (inter)nationale netwerk om Professionals te identificeren die perfect passen bij de gestelde criteria. Na een zorgvuldige voorselectie worden de meest geschikte kandidaten voorgesteld aan onze opdrachtgevers, waarna we begeleiding bieden bij het verdere selectieproces tot aan de uiteindelijke aanstelling.

werving en selectie
werving en selectie

Finance recruitment aanbod bij Young Financials

Naast Werving & Selectie biedt Young Financials een breed scala aan diensten, waaronder Detachering, Werkstudenten, en Interim. Van een tijdelijke versterking voor een specifiek project naar een permanente (Young) Professional voor jouw team, wij bieden oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften. Valt jouw vacature niet tussen deze diensten, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Onze Werving & Selectie formule is speciaal ontworpen voor Professionals met ervaring en Young Professionals die direct in dienst komen bij de opdrachtgever. Wij streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen werkgevers en Finance & Data Professionals. Met meer dan 19 jaar diepgaande kennis van recruitment in de financiële sector en een uitgebreid (inter)nationaal netwerk, zijn we in staat om efficiënt en snel gekwalificeerde kandidaten te vinden die passen bij de behoeften van onze opdrachtgevers.

  • Intake & Planning 

Jouw wensen staan centraal. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat we samen tot een duidelijk profiel komen waar ons team mee aan de slag kan.

  • Voorselectie kandidaten 

We maken een nauwkeurige voorselectie en stellen geschikte kandidaten voor die aansluiten op jouw vacature. 

  • Selectie & Interviews

Jij kiest met welke kandidaten je verder wil. Deze Professionals komen bij je langs voor één (of meerdere) interview(s). 

  • Perfecte match?

Jouw nieuwe collega kan direct aan de slag!

De inzetgebieden voor Werving & Selectie van Young Financials zijn: 

  • Finance 
  • Data
  • Risk
  • Reporting
  • Audit
  • Investments

Dit zijn slechts enkele van de meest gestelde vragen over onze Werving & Selectie diensten bij Young Financials. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@youngfinancials.nl.

Krijgt een aanbieding
0 %
Young Finance & Data Professionals
0 +
Gemiddelde plaatsingstijd
0 weken

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.