fbpx

Finance Traineeship bij Young Financials

Op deze pagina

Ben jij geïnteresseerd in de financiële sector en wil je werken en leren tegelijk? Dan is ons Finance Traineeship iets voor jou! Samen bepalen we bij welke organisatie en op welke afdeling(en) je aan de slag gaat. Na afronding van het Finance Traineeship staat er een baan op jou te wachten in de bancaire sector of bij een van de Big Four! Wil je bijvoorbeeld aan de slag met financiële markten, risk management, asset management, business analyses of data analytics? Wij matchen jou op een functie die past bij jouw interesses en ambities.

Werkstudent AML Amsterdam
En vele anderen
Young Financials

Wat houdt ons Finance Traineeship in?

Wanneer je bij ons Finance Traineeship instroomt ga je…

 • 1 jaar aan de slag bij een vooruitstrevende organisatie in de top van de financiële sector 
 • Een intensieve professionele en persoonlijke ontwikkeling doormaken en een uniek netwerk opbouwen
 • Meelopen in het trainingsprogramma van topwerkgevers
 • Over een ruim studiebudget beschikken voor het volgen van externe trainingen

Wat vragen wij van jou?

Junior Credit Risk

Waarom het Finance Traineeship van Young Financials?

Wij bieden jou serieuze en professionele posities op Bachelor en Masterniveau. Ons grote netwerk biedt veel uitdagende posities bij vooruitstrevende organisaties. Deze functies zijn zorgvuldig gematcht op jouw ambities en kwaliteiten. Tijdens het hele traineeship bieden we jou we jou …

1. Begeleiding →

Je wordt volledig getraind en begeleid door het Young Financials team. Samen met jou zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid bent tijdens het sollicitatieproces: wij upgraden jouw cv, trainen je voor het interview en gaan mee naar het gesprek. Gedurende het hele traineeship heb je een fieldcoach voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen we er samen voor dat jij blijft groeien!

2. Learning-on-the-job →

Je komt in een gemotiveerd team terecht met collega’s die klaarstaan om jou op te leiden tot professional binnen jouw vakgebied. Daarnaast biedt Young Financials verschillende trainingen en cursussen aan die aansluiten op jouw functie. Bijvoorbeeld: CFA, Python, FRM of Lean.

3. Arbeidsvoorwaarden→ 

✓ Flexibele startdatum. Aanmelden gedurende het hele jaar 

✓ Competitief salaris van minimaal €3.100 bruto per maand 

✓ Ruim studiebudget 

✓ 8,33% vakantiegeld

✓ 25 vakantiedagen + 2 bonusdagen 

✓ Reiskostenvergoeding 

✓ Aansluiting bij ons netwerk

4. Doorgroeien →

Wederzijdse match? Dan krijg je na 1 jaar een contract direct bij de opdrachtgever!

Hoe kan ik solliciteren voor het Finance Traineeship?

Je solliciteert voor het Traineeship door het formulier hier rechts in te vullen! Heb je vragen over het Finance Traineeship?

Je solliciteert voor het Traineeship door het formulier hieronder in te vullen! Heb je vragen over het Finance Traineeship?

Neem contact op met één van onze recruiters Julie Leeflang door een e-mail te sturen naar onderstaand e-mailadres! 

Liever een telefoongesprek? Laat het ons weten door ook een e-mail te sturen en dan nemen we binnen 2-3 werkdagen contact met je op! 

Julie Leeflang
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, pages, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 10.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Reviews

  FAQ

  1. Solliciteer via onderstaande Finance Traineeship knop. Onze recruiters bekijken jouw profiel en nemen telefonisch of per mail contact met je op.

  2. Vervolgens nemen we de tijd om jouw ambities, vaardigheden en interesses verder te onderzoeken. Dit gebeurt via een videogesprek van ongeveer 45 minuten.

  3. Samen bepalen we welk Finance Traineeship en opdrachtgever het beste aansluit op jouw profiel. Als de opdrachtgever enthousiast is, word je uitgenodigd voor een interview. Wij bereiden je middels intensieve sollicitatietraining optimaal voor op dit gesprek.

  4. Het interview bij onze opdrachtgever duurt ongeveer één uur en zal online of op kantoor van de opdrachtgever plaatsvinden. Om jou achteraf van waardevolle feedback te voorzien, is onze accountmanager ook aanwezig.

  5. Is na het gesprek iedereen positief? Dan bieden wij jou binnen een week een overeenkomst voor het Finance Traineeship en sluit jij je aan bij ons netwerk van andere Finance Trainees.

  Eigenlijk teveel om op te noemen! Wij zijn ervan overtuigd dat onze Finance Trainees zich in ieder geval sterk hebben ontwikkeld op het gebied van:

  • Inhoudelijke en praktische financiële kennis
  • Project- en stakeholdermanagement
  • Persoonlijk leiderschap
  • Op een effectieve manier resultaten bereiken en presenteren
  • Samenwerken met verschillende disciplines binnen de organisatie en zeer talentvolle collega’s
  Mocht er sprake zijn van een wederzijdse match is het mogelijk om na 1 jaar direct een contract te krijgen bij de opdrachtgever.
  Dit verschilt per functie. Je kunt bijvoorbeeld actief zijn in financiële markten, risk management, asset management, business analyses of data analytics.
  Zeker! Dan past ons Finance Traineeship perfect bij jou! Ons Traineeship biedt jou de kans om je te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn.
  Ja, afhankelijk van jouw werkervaring bieden wij trainingen aan die aansluiten op jouw behoeften en niveau.
  Ja, vrijwel al onze opdrachtgevers bieden hybride werken aan. Dit houdt meestal in dat je minimaal twee tot drie dagen per week op locatie van de opdrachtgever werkt.
  Er is sprake van een flexibele startdatum en instappen in het Finance Traineeship is het hele jaar mogelijk.

  Gerelateerde blogs