fbpx

Ontbijtsessies

Career Advice, Coffee & Croissants!

In een wereld waar jouw meeste activiteiten online zijn, waarin je het grootste deel van de tijd alleen aan het werk bent en je elkaar vaker via Zoom dan persoonlijk ontmoet, hosten wij elke laatste vrijdag van de maand een in-house event. We willen jouw online barrières doorbreken en nodigen je uit om ons vrijblijvend persoonlijk te ontmoeten. Meld je daarom nu aan via onderstaand formulier! 

Naast dat we gespecialiseerd zijn in het werven en matchen van Young Professionals, zijn we ook gepassioneerd en enthousiast om oriënterende masterstudenten te adviseren in hun zoektocht naar een mooie job. Daarom nodigen wij je graag elke laatste vrijdag van de maand uit voor: Career Advice, Coffee & Croissants (let op: deze data kan afwijken door eventuele vakantieperiodes). Hieronder vind je de onderwerpen die in de sessies worden behandeld:

Meld je aan voor een ontbijtsessie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wanneer je je inschrijft via onze website en/of aanmeldt voor één van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om deze diensten uit te kunnen voeren.