fbpx

Junior Business Analist

Ben jij een aanpakker die snel complexe processen overziet en analyseert? Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? En wil je aan de slag voor onder andere bedrijven als ING, Rabobank of NIBC? Dan is een functie als Junior Business analyst zeker iets voor jou! Bekijk nu snel onderstaande Junior Business Analyst vacature(s).

Vacatures Junior Business Analist

The Dutch Tax System

De werkzaamheden van een Junior Business Analist

Als Junior Business Analist heb je een schakelrol tussen IT-programmeurs en de Business. Je hebt oog voor innovatie en procesoptimalisatie en je analyseert onder andere de behoeften van een bedrijf en maakt hiervoor een bedrijfsstrategie.

Wat wordt mijn Junior Business Analist salaris?

Het salaris van een Junior Business Analist of bedrijfsanalist ligt vaak tussen de €3.200 en €3.500 en verschilt per functie en bedrijf.

Junior Strategy Process Consultant

Aan de slag als Junior Business Analist met ons Finance Traineeship

Ben je geïnteresseerd in de functie Junior Business Analyst of Bedrijfsanalist, maar ben je nog niet zo zeker van welke kant je precies op wil en welke doorgroeimogelijkheden er zijn? Wil jij daarnaast de mogelijkheid om te werken en leren tegelijk? Neem dan vooral een kijkje bij ons Finance Traineeship

Er zijn vele mogelijkheden, zo kun je ons Finance Traineeship volgen om opgeleid worden tot Junior Business Analist, maar we hebben ook andere richtingen zoals Junior Investment Professional en Junior Finance Professional.

Welke opleiding heb je nodig voor een functie als Business Analist?

Als Junior Business Analist heb je een opleiding afgerond in bijvoorbeeld Finance, Information Management or Tech.

Junior Data Scientist

Wilt je meer informatie?