Junior Investment Professional

Onze portefeuille is gediversifieerd. Naast reguliere aandelen en obligaties beleggen we ook in derivaten, private equity, valuta en vastgoed. Steeds meer permanente handtekeningen. Het resultaat is een snelle verwerving van kennis van institutioneel vermogensbeheer, inclusief beleggingsinstrumenten en processen. Wil jij aan de slag als Junior Investment Professional? Meld je nu aan of bekijk onze vacature pagina

Vacatures Junior Investment Professional

De werkzaamheden van een Junior Investment Professional

Als Junior Investment Professional bestaat je takenpakket uit het samenwerken met een team van financiële professionals en het analyseren van de prestaties van beleggingsfondsen. Je maakt complexe prestatie berekeningen voor institutionele beleggers met portfolio managers en risicoanalisten.

Junior Investment Professional
Junior Investment Professional

Wat wordt mijn Junior Investment Professional salaris?

Het salaris  van een Junior Investment Professional ligt vaak tussen de € 3.200 en €3.500 en verschilt per functie en bedrijf. 

Aan de slag als Junior Investment Professional met ons Finance Traineeship

Ben je geïnteresseerd in de functie Junior Investment Professional, maar ben je nog niet zo zeker van welke kant je precies op wil en welke doorgroeimogelijkheden er zijn? Wil jij daarnaast de mogelijkheid om te werken en leren tegelijk? Neem dan vooral een kijkje bij ons Finance Traineeship. Er zijn vele mogelijkheden, zo kun je ons Finance Traineeship volgen om opgeleid worden tot Junior Investment Professional, maar we hebben ook andere richtingen zoals Junior Business Analist en Junior Finance Professional.

Junior Investment Professional

Wil je meer informatie?